Ontdek het assortiment van delicatessenwinkel Versshop 't Kaasvat in Utrecht

Kom langs!

Verwen uw gasten met een chic aperitief of trakteer uw familie en vrienden op een smakelijke picknick. In onze delicatessenwinkel in Utrecht vindt u allerlei lekkers voor de smulpaap en de fijnproever.
Klik op de button verder op deze pagina voor de actuele aanbiedingen!

Stompetoren-kaas

Bij Versshop 't Kaasvat krijgt u échte vers afgesneden kaas, u proeft het verschil. We zijn gespecialiseerd in exclusieve Hollandse Stompetoren-kaas. Deze kaas wordt gemaakt bij de meest duurzame kaasmakerij van Nederland, CONO-kaasmakers in de Beemster, en volgt een uniek, ambachtelijk rijpingsproces voor optimale smaakontwikkeling. De smaakjury van het Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours (NNKC) heeft de belegen kaas van Stompetoren dan ook als beste belegen kaas van Nederland bestempeld. Naast Stompetoren-kaas hebben we ook boerenkaas, geitenkaas en Leidse kaas in ons assortiment. En uiteraard vindt u bij ons ook smeuïge en smaakvolle buitenlandse kazen, van een zachte Taleggio tot een krachtige Blue Stilton of Pecorino.

Verse vleeswaren, mooie wijnen en meer delicatessen

Om uw smaakpapillen optimaal te plezieren, adviseren we u bovendien graag over bijpassende wijnen. Onze ruime selectie wijnen bestaat onder meer uit rijke Bourgognes en weelderig zoete Gewürtztraminer. Van al deze lekkernijen maken we ook graag een bijzonder cadeau.

Een luxe lunch of borrel maakt u compleet met smakelijke vleeswaren.
In ons assortiment van meer dan 60 soorten vleeswaren en charcuterieën treft u bijvoorbeeld exclusieve beenham, parmaham en vers gebraden rosbief. Daarnaast mag ook een lekkere worst niet ontbreken, aan de lucht gedroogd of gerookt op geurig eikenhout. Wij snijden de vleeswaren zoals u het lekker vindt, waar u bijstaat.

We verkopen in onze delicatessenwinkel ook verschillende soorten noten, notenmixen en zuidvruchten. Daarnaast vindt u diverse streekproducten, zoals (biologische) sappen van Schulp, moestuinjam van Heerlijkheid Mariënwaerdt, soepen van De Kleinste Soepfabriek en zuivelproducten van Weerribben Biologische Boerderijzuivel.

Om uw smaakpapillen optimaal te plezieren, adviseren we u bovendien graag over bijpassende wijnen. Onze ruime selectie wijnen bestaat onder meer uit rijke Bourgognes en weelderig zoete Gewürtztraminer. Van al deze lekkernijen maken we ook graag een bijzonder cadeau.

Biologisch groentepakket van Odin

Kookt u graag met verse groenten van gezonde bodem? Bestel dan een Odin groentepakket of fruittas. Deze pakketten zijn gevuld met smaakvolle biologische en biologisch-dynamische groenten en fruit van het seizoen, aangevuld met interessante informatie over de telers en verrassende recepten. Er zijn vijf verschillende abonnementen mogelijk, variërend van € 10,00 tot € 18,50. Kies voor groenten, fruit of een combinatie en haal uw pakket wekelijks op bij Versshop 't Kaasvat. 
We zijn ook afhaalpunt van de biologische webwinkel van Odin.

Bestel een groentepakket

Aanbiedingen van de week:

Benieuwd naar de laatste deal van Versshop 't Kaasvat? Klik dan op onderstaande button voor de aanbiedingen!

Weekaanbiedingen geldig tot en met 24 juni