Versshop ‘t Kaasvat, ontdek ons assortiment


Verwen uw gasten met een chic aperitief of trakteer uw familie en vrienden op een smakelijke picknick. In onze delicatessenwinkel in Utrecht vindt u allerlei lekkers voor de smulpaap en de fijnproever.

Excellente kaas

Versshop ‘t Kaasvat is gespecialiseerd in exclusieve Hollandse Stompetoren kaas, maar biedt ook boerenkaas, geitenkaas en Leidse kaas. Natuurlijk vindt u in ons assortiment ook smeuïge en smaakvolle buitenlandse kazen. Van een zachte Port Salut tot een krachtige Blue Stilton en Pecorino.

Stompetoren kaas wordt gemaakt bij de meest duurzame kaasmakerij van Nederland: CONO-kaasmakers in de Beemster. Daarna volgt een uniek, ambachtelijk rijpingsproces voor een optimale smaakontwikkeling. De smaakjury van het Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours (NNKC) heeft de belegen kaas van Stompetoren gekroond tot de beste belegen kaas van Nederland.

Versgesneden vleeswaren

Een luxe lunch of borrel maakt u compleet met smakelijke vleeswaren. Houdt u van fijngesneden of dikke plakken ham? Wij snijden het vlees zoals u het lekker vindt, waar u bijstaat.

In ons assortiment van meer dan 60 soorten vleeswaren en charcuterieën treft u bijvoorbeeld exclusieve beenham, parmaham en vers gebraden rosbief. Ook een lekkere worst mag niet ontbreken, aan de lucht gedroogd of gerookt op geurig eikenhout.

Mooie wijnen en andere producten

De geur van versgebrande noten en aromatische kazen prikkelt uw reukorgaan als u onze delicatessenwinkel in Utrecht binnenkomt. Om uw smaakpapillen optimaal te plezieren, adviseren we u graag over bijpassende wijnen. Onze ruime selectie wijnen bestaat onder meer uit rijke Bourgognes en weelderig zoete Gewurtztraminer.

We verkopen verschillende soorten noten, notenmixen en zuidvruchten. Daarnaast vindt u diverse streekproducten zoals; (biologische) sappen van Schulp en moestuinjam van Heerlijkheid Mariënwaardt, soepen van De Kleine Soepfabriek en zuivelproducten van Den Eelder Boerderijzuivel bij ons. Van al deze lekkernijen maken we ook graag een bijzonder cadeau.

Biologisch groentepakket van Odin

Kookt u graag met verse groenten van gezonde bodem? Bestel dan een Odin groentepakket of fruittas. Deze zijn gevuld met smaakvolle biologische en biologisch-dynamische groenten en fruit van het seizoen, interessante informatie over de telers en verrassende recepten. Tevens zijn wij afhaalpunt van de Odin biologische webwinkel.

Er zijn vijf verschillende abonnementen mogelijk, variërend van € 9,00 tot € 16,25. Kies voor groenten, fruit of een combinatie en haal uw pakket wekelijks op bij Versshop ’t Kaasvat.